ارمغان این رژیم غذایی «مرگ زودرس» است-راهبرد معاصر
صعود فیروزپور و معصومی به فینال کشتی آزاد امید‌های جهان/ شکست سنگین خواری مقابل روسیه جدول لیگ برتر فوتبال ایران| سبقت موقت ملوان از پرسپولیس هواداران نساجی علیه «ساکت الهامی» شعار «حیا کن، رهاکن» سردادند تصاویر| تشییع پیکر شهید دکتر علی حیدری در حرم امام خمینی (ره) فیلم | شور و حال جذاب هواداران نساجی روی سکو‌های وطنی استوری جنجالی همسر ژوزه مورایس سوژه فضای مجازی شد محدودیت ترافیکی در محور چالوس و آزادراه تهران - شمال اعمال شد وزیر آموزش و پرورش پیام صادر کرد  اطلاعیه وزارت رفاه درباره مصوبه اخیر دولت ابلاغ پیام رهبر انقلاب توسط فرزندان ایشان در دفتر حماس ۱۲۰ محل متعلق به پ ک ک از سوی ترکیه مورد حمله قرار گرفت خطیب نماز جمعه تهران: جزایر سه‌گانه ملک ایران خواهد بود | اسرائیل دست از پا خطا کند، وعده صادق ۳ را خواهد دید جانشین فرمانده کل سپاه: نقشه‌های حمله احتمالی رژیم صهیونیستی را خود آمریکایی‌ها منتشر کرده‌اند| بیشتر از گذشته آماده هستیم رابرت کندی: رای دادن به هریس، به معنای جنگ اتمی است نامه ایران به شورای امنیت در پی شهادت دو شهروند ایرانی در لبنان

ارمغان این رژیم غذایی «مرگ زودرس» است

یک مطالعه جدید هشدار می دهد افرادی که بیشتر غذاهای فوق فرآوری شده می خورند بیشتر در معرض مرگ زودهنگام هستند، به ویژه در اثر بیماری قلبی یا دیابت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر،  افراد مسنی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که غذاهای فرآوری‌شده کمتری مصرف می‌کنند، حدود ۱۰ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ قرار دارند.

 

«اریکا لافتفیلد»، محقق مؤسسه ملی سرطان آمریکا، گفت: «نوشابه‌ها و گوشت‌های بسیار فرآوری‌شده مانند هات داگ و سوسیس به شدت با خطر مرگ و میر مرتبط هستند».

 

لافتفیلد در ادامه افزود: «پیروی از یک رژیم غذایی با مقادیر کم این غذاها از قبل برای پیشگیری از بیماری و ارتقای سلامت توصیه شده است.»

 

غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربی‌های اشباع، نشاسته و قندهای افزوده تولید می‌شوند.

 

این محصولات همچنین حاوی طیف گسترده‌ای از افزودنی‌ها برای خوش طعم تر، جذاب‌تر و ماندگاری بیشتر از جمله رنگ‌ها، امولسیفایرها، طعم دهنده‌ها و تثبیت کننده ها هستند.

 

به عنوان مثال می‌توان به محصولات پخته شده بسته بندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده برای خوردن یا گرم کردن و گوشت‌های اغذیه فروشی اشاره کرد.

 

برای این مطالعه، محققان داده‌های بیش از ۵۴۰۰۰۰ فرد ۵۰ تا ۷۱ ساله را در مورد عادات غذایی و سلامت آنها تجزیه و تحلیل کردند. داده‌ها در اواسط دهه ۱۹۹۰ جمع آوری شد. بیش از نیمی از شرکت کنندگان فوت کرده بودند.

 

حتی پس از در نظر گرفتن سایر عوامل خطر سلامت، محققان دریافتند افرادی که بالاترین میزان مواد غذایی فوق فرآوری شده را مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که کمترین میزان را می‌خورند، احتمال مرگ زودهنگام بیشتری دارند.

 

غذاهای فوق فرآوری شده به طور خاص خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا دیابت را افزایش می‌دهد، و نه فقط سرطان.

 

لافتفیلد افزود: «هنوز مطالب زیادی وجود دارد که ما نمی‌دانیم، از جمله اینکه چه جنبه‌هایی از غذاهای فوق فرآوری شده خطرات بالقوه ای برای سلامتی دارند.»/ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار